Університет Вступнику Навчання Наука Міжнародна
діяльність
Студентське
самоврядування
Новини пресслужби ЗНУ / Новини / Комбінат громадського харчування ЗНУ пропонує смачне меню за помірними цінами

Комбінат громадського харчування ЗНУ пропонує смачне меню за помірними цінами

18.09.2015 11:28 Комбінат громадського харчування ЗНУ

Пункти громадського харчування – буфети та лотки – працюють в усіх корпусах ЗНУ і на території студмістечка (на майданчику між 2-м та 6-м навчальними корпусами у теплий період). Зазвичай велика кількість студентів та співробітників університету користуються можливістю швидко перекусити щось на перерві. Але, за порадами дієтологів, аби добре почуватися та бути здоровими, варто вживати збалансовану їжу. Повноцінне меню за помірними цінами пропонує їдальня комбінату громадського харчування ЗНУ «Тетянин день».

Директор комбінату громадського харчування Антоніна Шегера зауважує: «Наш заклад є їдальнею відкритого типу. Тому його відвідують не тільки студенти, викладачі та співробітники ЗНУ, а й гості – працівники розташованих поряд з нами підприємств та організацій тощо. Ми пропонуємо широкий вибір перших, других страв, гарячі сніданки та обіди, холодні закуски, салати, гарніри, різноманітні гарячі й холодні напої та смачні десерти. Варто зазначити, що порівняно із закладами громадського харчування інших вишів нашого міста, у нас найнижчі ціни».
Минулого року в їдальні відбувся ремонт, була встановлена нова лінія роздачі, замінені вікна тощо. Світле й затишне приміщення приваблює сюди не лише просто поїсти, а й відвідати заклад разом із друзями, поспілкуватися у приємній атмосфері.
Їдальня працює шість днів на тиждень з 8.00 до 17.00 без перерв. Буфети у корпусах можна відвідати з 9.00 до 17.00 з понеділка по п’ятницю, перерва тут – з 14.00 до 15.00. У суботу також працюють у 2-му корпусі буфет і лоток (по черзі, через суботу). Гарячі страви, салати, гарніри, десерти можна також скуштувати у буфетах, що знаходяться у 1-му, 2-му, 3-му та 5-му корпусах ЗНУ.
Окрім щоденних сніданків та обідів співробітники комбінату громадського харчування забезпечують різноманітні заходи під час зустрічі гостей ЗНУ, проведення конференцій, конкурсів, студентських свят тощо. Вони організовують прийоми, фуршети, кава-брейки, випікають торти, виїжджають на замовлення на території відокремлених структур ЗНУ (Торговий коледж ЗНУ, біостанція-профілакторій на о. Хортиця) або просто забезпечують роботу буфетів у корпусах, де проходять ці заходи.
Зокрема, під час проведення конкурсу МАН України в ЗНУ минулої зими у вихідний день була організована робота пунктів громадського харчування в корпусах. А влітку співробітники комбінату працювали на базі ССОТ «Славутич» у Кирилівці, забезпечуючи роботу їдальні. До речі, усі відвідувачі, серед яких тут харчувалися й відпочивальники з сусідніх баз, відзначили, що обіди були смачні, а ціни доволі помірні порівняно з іншими пунктами громадського харчування в смт. Кирилівка.

Олена Хлистун

Схожі новини