Стара версія
Університет Вступнику Навчання Наука Міжнародна
діяльність
Студентське
самоврядування
Новини пресслужби ЗНУ / Новини / Бізнес-інкубатор економічного факультету був гідно представлений на «StartUp Fest 2018»

Бізнес-інкубатор економічного факультету був гідно представлений на «StartUp Fest 2018»

Бізнес-інкубатор економічного факультету був гідно представлений на «StartUp Fest 2018»
03.12.2018 10:11 Все Головні новини Факультети Економічний Економічний факультет бізнес-інкубатор «StartUp Fest 2018»

Нещодавно в Запоріжжі пройшов масштабний, як за охопленням учасників, так і за своєю важливістю захід «StartUp Fest 2018» у рамках Всеукраїнського проекту «Startup Fest» під егідою Запорізької міської ради. Так, 30 листопада та 1 грудня виставковий центр «Козак-Палац» відкрив свої двері для всіх охочих відвідати цю подію, до організації якої долучилися Запорізька торгово-промислова палата, Державна організація «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області», Міжнародна інвестиційна платформа «Yakula.biz» та ін.

Формат заходу передбачав проведення виставки, де були представлені сучасні методи й технології розвитку інтелекту, зокрема бізнес-інкубатор економічного факультету Запорізького національного університету. Участь у фестивалі «StartUp Fest 2018» взяли декан економічного факультету Алла Череп, завідувач кафедри обліку та оподаткування Надія Шмиголь, доценти кафедри фінансів, банківської справи та страхування Тетяна Батракова й Андрій Линенко, а також Костянтин Денисов і Юлія Калюжна. Багато студентів економічного факультету відвідали протягом двох днів цю цікаву подію з тематичними майстер-класами та бізнес-квестом «Створи свій бізнес».

Також був проведений бізнес-хакатон, який передбачав конкурс стартапів на Кубок мера Запоріжжя. Учасники бізнес-інкубатора економічного факультету нашого вишу подали на конкурс три бізнес-проекти. У фінал пройшла Світлана Савченко зі стартапом щодо створення Аудиторської фірми «Мій еталон», яка допомагатиме підприємцям упроваджувати систему HACCP з аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок.

Ця система, відповідно до законодавства України щодо безпечності продуктів харчування, стає обов’язковою для застосування з 2019 р. і дає можливість гарантувати виробництво якісної харчової продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників.

Учасниця бізнес-інкубатора економічного факультету Світлана Савченко вважає такі заходи гарною нагодою для встановлення ділових контактів, опрацювання своєї бізнес-ідеї з урахуванням критичних зауважень компетентного журі конкурсу й отримання фінансування для розвитку власної справи.

Фотогалерея:

https://www.facebook.com/pg/univerzp/photos/?tab=album&album_id=2325248264171220

 

Економічний факультет

 

Схожі новини