Університет Абітурієнту Навчання Наука Міжнародна
діяльність
Студентське
самоврядування
Новини пресслужби ЗНУ / Новини / На факультеті менеджменту ЗНУ розглянули безпеку споживання

На факультеті менеджменту ЗНУ розглянули безпеку споживання

На факультеті менеджменту ЗНУ розглянули безпеку споживання
16.04.2021 09:48 Все Головні новини Факультети Менеджменту ZNU Zaporizhzhia National University факультет менеджменту співпраця зі стейкхолдерами онлайн-семінар освітній процес

На актуальну тему п’ятнадцятого квітня відбулася дискусія на факультеті менеджменту ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) із залученням партнерів і стейкхолдерів. Онлайн-вебінар «Впровадження HACCP у мережі» присвятили «Hazard Analysis and Critical Control Points», адже НАССР є системою аналізу небезпек і контролю (регулювання). Головним спікером заходу був Максим Барабуха – керівник департаменту якості холдингу «Fozzy Group».

Посилення карантинних заходів не впливає на ефективний освітній процес на факультеті. Так, 15 квітня на онлайн-вебінарі були присутні 154 учасники, більшість яких – це студенти факультету менеджменту Запорізького національного університету та викладачі кафедри підприємництва, менеджменту організації та логістики цього вишу. Також серед них були представники Приазовського державного технічного університету, а саме – викладачі та студенти кафедри економічної теорії та підприємництва ПДТУ. 

Учасники вебінару опановували доволі складну, але надзвичайно актуальну тему, що стосується стандартів управління безпечністю харчових продуктів. Це – концепція, що передбачає ідентифікацію, оцінку й управління небезпечними чинниками, які суттєво впливають на безпеку продукцію (HACCP). Ця тема настільки багатовимірна та різноаспектна, що присутня в багатьох освітніх компонентах та вивчається в різних обсягах у всіх освітніх програмах спеціальностей «Менеджмент» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».Крім того, безпека споживання є складником глобальної мети сталого розвитку «Відповідальне споживання», у цьому контексті тема вебінару набуває ще більшої вагомості. Спікер заходу – Максим Барабуха детально, фахово й, водночас, цікаво та доступно презентував досвід впровадження системи HACCP в мережах холдингу «Fozzy Group».

Представники факультету менеджменту висловлюють подяку стейкхолдерам за високий рівень організації заходу, НR-директорці регіону Схід Ользі Ядчишиній та менеджерці з персоналу ТОВ «Сільпо-фуд» Галині Іванченко.

Як зазначила координаторка зустрічі, завідувачка кафедри підприємництва, менеджменту організації та логістики, професорка Людмила Бухаріна: «Доповнення процесу навчання досвідом фахівців-практиків є важливим складником якості університетської освіти. Плідна взаємодія та колаборація тривають. Далі буде!».

 

Факультет менеджменту  ЗНУ

 

 

 

Схожі новини