Університет Вступнику Навчання Наука Міжнародна
діяльність
Студентське
самоврядування
Новини пресслужби ЗНУ / Новини / Викладачі та студенти кафедри туризму і готельно-ресторанної справи взяли участь у вебінарі щодо трендів бізнесу

Викладачі та студенти кафедри туризму і готельно-ресторанної справи взяли участь у вебінарі щодо трендів бізнесу

Викладачі та студенти кафедри туризму і готельно-ресторанної справи взяли участь у вебінарі щодо трендів бізнесу
13.06.2022 10:30 Все Головні новини Факультети Фізичного виховання ZNU Zaporizhzhia National University факультет фізичного виховання здоров’я та туризму освітній процес онлайн-навчання вебінар

Десятого червня 2022 року викладачі та студенти ОП «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризмознавство і гостинність» факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) приєдналися до відкритого вебінару Андрія Магалецького, керівника компанії Restetika та партнера ЗНУ щодо співробітництва, на тему: «Тренди ресторанного ринку під час війни та після перемоги».

Мета цього семінару, за задумом організатора, – розкриття таких тем:
- чим займається ресторанна спільнота України з 24 лютого, з початку повномасштабної війни;
- що робитиме ринок ресторанних послуг у наступні кілька місяців;
- як він розвиватиметься через кілька місяців після перемоги;
- які світові гастрономічні тренди будуть характерними для нашої держави?
Під час вебінару розглянули теми міжнародної підтримки України, зокрема Італійською асоціацією кулінарів. Так, варто наголосити, що з цього року саме асоціація сприяла організації проходження практики студентів ЗНУ в ресторанних закладах Італії. Під час заходу йшлося про діяльність ресторанів з організації харчування військових і переселенців і про взаємодії ресторанних закладів щодо забезпечення продуктів. Спікер проаналізував діяльність структур, які працюють наразі та діятимуть після перемоги, звернув увагу на їхні особливості. Також учасники заходу визначили основні ресторанні тренди, такі як: використання продуктів рослинного походження; Dark Kitchen і доставка продукції; робототехніка (зумовлена можливим дефіцитом кадрів); Food Halls; екологічність і соціальна відповідальність; українська гастрономія.
Наприкінці заходу Андрій Магалецький надав учасникам такі поради: «Кухня має бути не просто смачною, а дуже смачною» та «Керівники мають бути взірцем для своїх підлеглих». Представники ЗНУ подякували йому за цікавий та інформаційний і корисний для них захід.

Слідкуйте за подіями вишу також на соцмережевих сторінках пресслужби ЗНУ:
https://www.facebook.com/pressluzhbaZNU
https://www.instagram.com/pressluzhbaznu/
https://t.me/pressluzhbaZNU

Схожі новини