Університет Вступнику Навчання Наука Міжнародна
діяльність
Студентське
самоврядування
Новини пресслужби ЗНУ / Новини / Представники факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму продовжують співпрацювати зі стейкґолдерами

Представники факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму продовжують співпрацювати зі стейкґолдерами

Представники факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму продовжують співпрацювати зі стейкґолдерами
27.07.2022 09:10 Все Головні новини Факультети Фізичного виховання ZNU Zaporizhzhia National University факультет фізичного виховання здоров’я та туризму кафедра туризму та готельно-ресторанної справи освітній процес вебінар зустріч зі стейкґолдером

Під час канікул і відпустки триває співпраця кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) із роботодавцями. Студенти спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа», а також науково-педагогічні працівники кафедри продовжують брати участь у проєкті «Terra Incognita: Ресторани в час війни», організованому к.е.н., керуючим партнером ресторанної компанії «Restetika», президентом Асоціації кулінарів України Андрієм Магалецьким. Нагадаємо, що пан Андрій неодноразово брав учать в освітньому процесі здобувачів вищої освіти Запорізького національного університету.

Днями в рамках проєкту відбувся прямий онлайн-ефір за участю іноземного гостя Stefanа Faulstich, власника «Rhönblick – Landhotel», «Restaurant & Countrypub» (Німеччина), тренера Національної кулінарної збірної Німеччини, готельєра та ресторатора з багаторічним досвідом, а також – великого друга України, який активно допомагає українцям боротися із загарбниками та наближати Перемогу.
У рамках заходу запрошений гість розповів про свій професійний досвід, історію успіху, лайфхаки, які він використовує в професійній діяльності. Також він відповів на питання: «Чому Ви так тепло й дружньо ставитесь до нашого народу й нашої країни загалом?», – зазначивши, що його дружина – із Вінниці. Гість поділився своєю точкою зору щодо гастрономічної культури України, української національної кухні та національного ресторанного ринку. Він зазначив, що участь України у 2020 році в Кухінарних Олімпійських іграх у м. Штутгарті – це важливий крок для виходу країни на міжнародний ринок ресторанних послуг. Також спікер поділився своїми думками про перспективи розвитку гастромічної галузі й ресторанного ринку після перемоги України. Варто відзначити, що Stefan Faulstich систематично допомагає Україні в складні часи агресії. Він оцінює українців, котрі працюють у галузі HoReCa (hotel, restaurant, catering – готель, ресторан, кейтеринг), як дуже професійних, відповідальних фахівців. Наприкінці всі присутні мали змогу поставити запитання спікеру. Учасники заходу подякували організаторам й гостю за дуже цікаву й інформативну зустріч.

Слідкуйте за подіями вишу також на соцмережевих сторінках пресслужби ЗНУ:

https://www.facebook.com/pressluzhbaZNU

https://www.instagram.com/pressluzhbaznu/

https://t.me/pressluzhbaZNU

 

Схожі новини