Факультет фізичного виховання, здоров’я та туризму приєднався до вебінару щодо особливостей ресторанного бізнесу в умовах війни

Тринадцятого жовтня здобувачі та здобувачки першого й другого рівнів вищої освіти за спеціальностями «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа», а також науково-педагогічні працівники та працівниці кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) мали можливість долучитися до онлайн-заходу, організованому компанією «PROFI CLUB».
Вебінар «Ресторанний бізнес в умовах війни» проводився компанії, які мають багаторічний практичний досвід у галузі HoReCa (абр. від англ. hotel, restaurant, catering – готель, ресторан, кейтеринг). У межах заходу розглянули зміни законодавства під час війни. Зокрема, йшлося про реєстратор розрахункових операцій, кадри, кредити, перевірки. А також – про релокацію бізнесу й оптимізацію витрат, про бізнес-стратегії та нові орієнтири в умовах воєнного стану. Розглянули й масштабування, скорочення, призупинення чи релокація бізнесу та з’ясували, що робити в таких випадках. Також йшлося про мілітарі-маркетинг і піар на війні. Присутні дізналися, як забезпечити стійкість бізнесу та керівництва у воєнні часи. Усіх зацікавило таке питання, як новий підхід до команди: як допомогти і підтримати.
Після закінчення заходу всі присутні мали можливість поставити запитання й отримали розгорнуті відповіді. Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи ЗНУ подякувала за можливість взяти участь у заході й отримати нові знання.
Слідкуйте за подіями вишу також на соцмережевих сторінках пресслужби ЗНУ:
https://www.facebook.com/pressluzhbaZNU
https://www.instagram.com/pressluzhbaznu/
https://t.me/pressluzhbaZNU