
Дев’ятнадцятого вересня викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University), а також магістранти освітньої програми «Туризмознавство і гостинність» у межах курсу «Сучасні ресторанні тренди» взяли участь у вебінарі «Як вивести свій ресторан на вищий рівень прибутковості: секрети Дмитра Борисова». Захід організували засновник і СЕО «Бізнес-Конструктора» Кирил Куницький і власник food tech-компаній «Ресторани Дмитра Борисова» Дмитро Борисов.
Учасники зустрічі обговорили історію створення «Gastro Family» та сучасні напрями діяльності. Йшлося про Quick-service-ресторани, франчайзинг, Borisov Academy, маркетингові заходи, диджиталізацію, еко-системи та переваги мережевих ресторанів.
Магістранти мали змогу поставити запитання спікерам. Участь у заході дала можливість здобувачам освіти отримати нові знання щодо розвитку та ведення ресторанного бізнесу в складних сучасних умовах.
Слідкуйте за подіями вишу також на соцмережевих сторінках пресслужби ЗНУ:
https://www.facebook.com/pressluzhbaZNU
https://www.instagram.com/pressluzhbaznu/
Соцмережі ЗНУ:
https://beacons.ai/official_znu