Університет Вступнику Навчання Наука Міжнародна
діяльність
Студентське
самоврядування
Новини пресслужби ЗНУ / Новини / Студенти Фахового коледжу бізнесу та харчових технологій беруть активну участь у наукових конференціях

Студенти Фахового коледжу бізнесу та харчових технологій беруть активну участь у наукових конференціях

Студенти Фахового коледжу бізнесу та харчових технологій беруть активну участь у наукових конференціях
16.04.2025 15:00 Все Головні новини Коледжі та філії Торговий коледж ЗНУ ZNU Zaporizhzhia National University ЗНУ Запорізький національний університет Фаховий коледж бізнесу харчових технологій освітній процес науково-практична конференція формування компетенцій студентів

Упродовж навчального семестру студенти 2-3 курсів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньо-професійної програми «Товарознавство та комерційна діяльність» Фахового коледжу бізнесу та харчових технологій ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) узагальнили результати досліджень у курсових роботах із «Комерційної діяльності».

Вони взяли участь у конференціях студентської молоді університетського та всеукраїнського рівнів, підготували тези доповідей і апробували власні напрацювання. Керували дослідженнями викладачки циклової комісії маркетингу, торгівлі та біржової діяльності Світлана Гроха, Людмила Шелест і Наталія Воронько. Робота тривала в межах діяльності наукових гуртків «Товарознавець продовольчих товарів» і «Маркетолог-комерсант». І це сприяло формуванню в студентів навичок науково-дослідної, аналітичної та проєктної діяльності.

Учасниками VIII Міжнародної студентської конференції «Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень», що відбулася 11 квітня в м. Чернігові, стали Назар Верховецький та Анастасія Хорошевська (наукова керівниця Світлана Гроха) з доповіддю «Інтеграція стратегій стимулювання попиту та комерційних підходів до продажу товарів у роздрібній торгівлі: від досліджень до ефективних рішень». А також – Каріна Байрамова й Альона Загуменна (наукова керівниця Наталія Воронько) з доповіддю «Оптимізація системи торговельного обслуговування: сучасні вимоги до якості продовольчих товарів і комерційних процесів».

Також на VII Всеукраїнській студентській науковій конференції «Розвиток сучасної науки: актуальні питання теорії та практики» (21 лютого, м. Хмельницький) студент Дмитро Руденко (наукова керівниця Людмила Шелест) представив дослідження «Технології “холодного ланцюга” у роздрібній торгівлі: обладнання для збереження якості продуктів».

У межах V науково-практичної конференції студентів «Молода наука – 2025», яка відбувається у Фаховому коледжі бізнесу та харчових технологій ЗНУ, студентка 3 курсу Валерія Мартинова (наукова керівниця Світлана Гроха) представила тези доповіді «Дослідження ефективності рекламної діяльності та персональних продажів у торговельній мережі “Сільпо”».

 

Фаховий коледж бізнесу та харчових технологій ЗНУ

 

Стежте за новинами також у соцмережах пресслужби ЗНУ:

https://www.facebook.com/pressluzhbaZNU

https://www.instagram.com/pressluzhbaznu/

https://t.me/pressluzhbaZNU

Соцмережі ЗНУ:

https://beacons.ai/official_znu

 

Схожі новини